Personvern og Salgsvilkår - Oslo Global Choir

Oppsummert

Vi benytter betalingspartneren "Periode" (https://periode.no/) for å håndtere våre periodiske betalinger for støttemedlemsskap. Betalinger skjer månedlig for støttemedlemsskap og du kan når som helst velge å slutte å støtte oss.

Kostnaden for støttemedlemsskap er 100 NOK, med tilvalg av en Boost på 50 NOK hvor brukeren kan velge hvor mange Boost som brukeren ønsker å gi.

Betaling av medlemsskap skjer hovedsaklig enten gjennom Vipps eller bankoverføring. Hele semesteret betales da i èn overføring. For 2023 er semesteravgiften 430 kr pr måned (215 kr for studenter/arbeidsledige), men betalt for alle månedene i samme overføring. Du får de to første øvingene i semesteret gratis og må deretter velge om du vil være medlem resten av semesteret. Det er ingen refusjon hvis du ønsker å slutte midt i et semester, men du har 14 dagers angrerett fra betalt semesteravgift.

Vi leverer ingen fysiske eller nettbaserte tjenester og det er derfor heller ingen produkter å returnere, men setter utrolig stor pris på det både medlemmer og støttemedlemmer! Å drive et kor koster penger for å betale blant annet dirigent, leie av utstyr og musikere for konserter, så hjelpen/kontingenten deres er utrolig nyttig for oss og blir tatt imot med stor takk!

Hvis du angrer på din betaling, så tak kontakt med oss innen 14 dager og vi vil tilbakebetale din betaling.

Vil du reklamere/løse konflikt, så ta kontakt med oss på info@osloglobalchoir.com og vi til ta kontakt med deg og gjøre det vi kan for å finne en løsning.

Ta kontakt med oss på info@osloglobalchoir.com for endringer og avslutning av medlemsskap og vi vil hjelpe deg med det.


Personvern og salgsvilkår - Oslo Global Choir

1. Generelt Oslo Global Choir (922 802 297) ivaretar vi ditt personvern. I denne personvernerklæringen informerer vi om hvordan vi håndterer personopplysningene dine i forbindelse med at du besøker våre nettsider eller registrerer en konto via noen av våre nettsider, Vi kan gjøre endringer i vår personvernerklæring for å gjenspeile endringer i vår virksomhet, på våre nettsteder eller tjenester, eller gjeldende lov. Den siste versjonen av personvernerklæringen finnes alltid her på nettstedet.

2. Behandling og Rettigheter Du har når som helst mulighet til å trekke tilbake eller be om innsikt i din person data. Kun personer med nødevendig arbeidsoppgaver vil ha mulighet til å aksessere detaljer for å kunne håndtere avtaler og henvendelser.

3. Hvem er ansvarlig for personopplysningen vi samler inn?
Oslo Global Choir har ansvaret for å sikre at dine personopplysninger er behandlet i henhold til lover og regler. Vi iverksetter tekniske, juridiske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å verne personopplysningene dine mot å bli manipulert, gå tapt eller bli ødelagt eller at uvedkommende får tilgang til dem.

4. Hvordan samler vi inn personvernopplysninger? For å kunne tilby deg et komplett tilbud så vil vi be om

Telefonnummer, Epost-adresse, Adresse, Navn

Vi samler inn persondata igjennom Vipps og igjennom inntasting av bruker. Denne informasjonen deles ikke med andre og brukes kun til sitt nødvendige formål for administrering, støtte av og gjennomføring av avtaler mellom brukersted og kunde. Vipps sine vilkår kan leses her. Salgsvilkår. Informasjon om vår betalingspartner Periode, kan du finne her.

Vilkår for medlemskap og støttemedlemsskap: Selger er Oslo Global Choir, c/o Jørn Skaarud Karlsen, Drammensveien 52C, 0271 Oslo, Norway, info@osloglobalchoir.com, 922 802 297, og betegnes i det følgende som selger/selgeren. Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen. Ditt medlemskap gir tilgang til Oslo Global Choir's korøvinger. Du har to prøvetimer før du må betale medlemsskapskontingenten. Du vil få tilgang fra kjøpsøyeblikket. Ditt støttemedlemsskap gir deg vår store takknemlighet, men gir ellers ikke rettigheter til å bli med på korøvinger.

Søttemedlem abonnementet har ingen bindingstid og kan når som helst avbrytes enten med å kontakte Oslo Global Choir på info@osloglobalchoir.com eller ved å avbryte abonnementet i Vipps under administrer abonnement. Du har 14 dagers angrerett og kontakt oss på info@osloglobalchoir.com for en refundering hvis du ikke er fornøyd. Hvis ikke du selv klarer å avbryte abonnementet kan du kontakte oss på info@osloglobalchoir.com for en øyeblikkelig kansellering.

Medlemsskap i koret krever at du betaler full semesteravgift når du blir medlem. Du har da 14 dagers angretid etter innbetalt semesteravgift. Etter det er det vanligvis ingen refusjon av semesteravgiften da vi verdsetter at medlemmene blir med hele semestre og for å kunne planlegge økonomien til koret.

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller på Forbrukerrådets nettside.


Oslo Global Choir
Organisasjonsnr: 922 802 297
Adresse: c/o Jørn Skaarud Karlsen, Drammensveien 52C, 0271 Oslo, Norway
E-post: info@osloglobalchoir.com
Telefon: 90970709